Pärnus jäi auto alla üheaastane laps

Eile kell 10.01 oli liiklusõnnetus Pärnumaal Papsaare külas Lõvi tee 11 juures, kus 28-aastane naine tagurdas sõiduautoga Peugeot Partner hoovist väljasõidul otsa 1-aastasele tüdrukule. Laps toimetati Pärnu haiglasse.

Eile kell 05.55 oli liiklusõnnetus Viljandis C.R. Jakobsoni ja Leola tänavate ristmikul, kus 53-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda MPV liiklusmärgi Stopp nõudeid eirates ette peateel liikunud ja vasakpööret sooritanud reisijateta liinibussile Isuzu, mida juhtis 57-aastane mees. Mazdas kaasreisijana viibinud 30-aastane naine toimetati Viljandi haiglasse kontrolli.

Eile kell 07.14 oli liiklusõnnetus Tallinnas Viljandi maantee ja Valdeku tänava ristmiku juures, kus enne ristmikku vastassuunavööndisse suundunud jalgrattur 44-aastane Leili sõitis otsa vastu liikunud jalgratturile, 47-aastasele Marikale. Kokkupõrkes vigastada saanud Marika toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 08.10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Hiiu tänava ja Lootuse puiestee ristmikul, kus 30-aastane Alar sõitis sõiduautoga Toyota Avensis vasakpööret sooritades otsa jalakäijale, 61-aastasele Anule. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 15.28 oli liiklusõnnetus Tallinnas Kopli 100b juures, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 55-aastase mehe juhitud veoauto Volvo FH-400 kaotas lauges kurvis juhitavuse, paiskus külili ning lohises vastu Sirbi peatuse bussiootepaviljoni. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 21.54 toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Tabivere vallas Kärksi – Elistvere tee 2. kilomeetril, kus 18-aastase neiu juhitud sõiduauto Honda Prelude kaotas lahtise kruusaga teelõigul juhitavuse, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht ja sõidukis kaasreisijana viibinud 18-aastane neiu toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 15 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.