Täiendatud: Karjalas uppus 14 last

(Täiendatud) Venemaal Karjalas Säämäjärvel uppus laupäeval paadiõnnetuses 14 last, vahendas Delfi. Esialgu oli teada, et uppus 11 last ja üks täiskasvanu. Seejärel selgus, et uppus 13 last ja täiskasvanu, kui õhtuks selgus, et kõik uppunud olid lapsed.

Vene meedia andmetel teatas õnnetusest 12-aastane tüdruk, kes läks pärast kaldalepääsu lähimasse külasse abi järele. Õnnetusest pääsenud 12-aastase Julia sõnul sattus kahe paadi ja parvega järvele läinud seltskond tormi kätte eile õhtul kell 18. Vette kukkunud tüdrukul õnnestus küll kaldale jõuda, kuid siis kaotas ta umbes tunniks teadvuse.

Ärgates siirdus ta Kudami asulasse, kus kohalik elanik helistas päästeteenistusse ja kutsus abi, vahendab Life.ru.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.