Eilne päev liikluses: viga sai seitse inimest

Eile kella 11.44 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mooni tänaval, kus esialgsetel andmetel peateel liikunud 26-aastase Leonidi juhitud mootorrattale Yamaha XJ600 sõitis ette sõiduauto Ford Fiesta, mida juhtis 59-aastane Tiit. Mootorrattur tegi äkilise pöörde, et kokkupõrget vältida ja põrkas kokku teeservas parkiva sõiduautoga Honda Civic. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 13.30 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Narva maantee 25a juures, kus sõiduautot Ford Focus juhtinud 31-aastane Viktor sõitis jalakäijate ülekäigurajal otsa 54-aastasele Nikolaile. Jalakäija suhtles kohapeal sõidukijuhiga ja kiirabi ei soovinud, mille peale sõiduk lahkus. Jalakäija pöördus hiljem Tartu Ülikooli kliinikumi. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 13.55 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas A.Laikmaa tänaval Tartu mnt 2 vastas, kus sõiduautot Toyota Avensis juhtinud 57-aastane Sergey põrkas kokku tema ees tagasipööret sooritava sõiduautoga Volkswagen Passat, mida juhtis 29-aastane Marko. Volkswageni kaasreisija, 18-aastane naine, toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 15.05 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Nõo alevikus Tartu tänav 3 juures, kus sõiduautot Volkswagen New Beetle juhtinud 23-aastane naine sõitis tagant otsa ees peatunud sõiduautole Peugeot 306, mida juhtis 57-aastane mees. Peugeot juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 16.23 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Toompuiestee 33 juures, kus sõiduautot Mercedes-Benz E220 juhtinud 44-aastane Viktoria sõitis hoovist väljudes ette mööda Toompuiesteed liikunud sõiduautole Mazda 6, mida juhtis 40-aastane naine. Mercedese juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse, lapseootel Mazda juht toimetati Pelgulinna sünnitusmajja kontrolli.

Eile kella 21.42 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Koigi vallas Koigi külas Koigi – Laimetsa – Käsukonna tee 1. kilomeetril, kus sõiduautot Nissan Almera juhtinud alkoholijoobes 27-aastane mees, kellel oli turvavöö kinnitamata, sõitis teelt välja küljega vastu puud. Õnnetuse tagajärjel sai vigastada sõiduki tagumisel istmel istunud 6-aastane poiss. Poiss toimetati Järva haigla tervisekontrolli, kust lubati edasi kodusele ravile.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 7 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.