Videod: Augustibluusi teine peaesineja on kahekordne Grammy nominent Earl Thomas USAst

Tänavuse Augustibluusi teine peaesineja on paljude auhindadega pärjatud USA laulja Earl Thomas, vahendas Postimees. Californiast pärit lauljat on nimetatud üheks käesoleva kümnendi olulisemaks bluusmuusikuks. Augustibluusi pealavale astub Thomas teise festivalipäeva õhtul, 6. augustil.

Kahekordne Grammy nominent Earl Thomas on võitnud ka neli San Diego muusikaauhinda ning Best of Blues Awards on teda tunnustanud võitjana parima meesvokalisti, parima kaasaegse artisti, parima albumi ja parima laulukirjutaja kategooriates. Thomase loo “I Sing the Blues” laulis kuulsaks Etta James.

Augustibluusi programmijuhi Raul Ukareda sõnul on Earl Thomas tõenäoliselt üks järgmine Bobby “Blue” Blandi ja Solomon Burke’i tüüpi “suur bluusilaulja”. Kõigele lisaks on ta ka geniaalne laulukirjutaja, kelle lugusid laulavad isegi sellised gigandid nagu Tom Jones ja paljud teised, lisas Ukareda.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.