Eile oli kaks liiklusõnnetust, tabati 70 joobes juhti

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 70 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Eile kella 12.08 ajal oli liiklusõnnetus Võru maakonnas Misso vallas Riia – Pihkva maantee 108. kilomeetril, kus 53-aastase naine keeras sõiduautoga Volkswagen Passat ette peateel liikunud sõiduautole Toyota Auris, mida juhtis 64-aastane mees. Volkswageni juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kella 23.25 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt ja Roheline tn ristmikul, kus tuvastamata sõiduk sõitis otsa Pärnu maanteel liikunud 52-aastasele mehele. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.