Liikluskroonika: Seitse vigastatut ja 9 roolijoodikut

Eile kell 10.17 oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Alajõe vallas Kauksi – Vasknarva tee 28. kilomeetril, kus mootorrattur, 30-aastane mees kaotas mootorratta Suzuki DL650A üle kontrolli ja kukkus sõiduteele. Mootorrattur toimetati Ida-Viru keskhaiglasse kontrolli.

Eile kell 13.10 oli liiklusõnnetus Pärnumaal Papsaare külas Lennuvälja tee ja Nurme tee ristmikul, kus 31-aastane naine keeras sõiduautoga Mazda 5 ristmikul tagasipööret sooritades ette vastassuunas otse sõitnud mootorrattale Harley-Davidson, mida juhtis 40-aastane mees. Mootorrattur toimetati Pärnu haiglasse kontrolli.

Eile kell 13.39 toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sõle tänava ja Kolde puiestee ristmikul, kus 41-aastase mehe juhitud sõiduauto Audi A6 põrkas kokku Kolde puiesteele vasakpööret sooritanud sõiduautoga Toyota Corolla, mida juhtis 43-aastane mees. Toyota juht ja kaasreisija, 44-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Toyotas kaasreisijana viibinud 7-aastane poiss toimetati Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

Eile kell 14.31 oli liiklusõnnetus Viljandis Lääne tn 2 juures, kus 66-aastane mees sõitis sõiduautoga Suzuki SX4 otsa reguleerimata ülekäigurajal sõiduteed ületanud 82-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Viljandi haiglasse.

Eile kell 15.52 oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla ja Suur-Ameerika tänavate ristmikul, kus 57-aastane mees pidurdas linnaliinibussiga Volvo, et anda teed alarmsõitu teostanud kiirabiautole. Pidurdamise tagajärjel kukkus bussis viibinud reisija, 76-aastane naine. Reisija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.