Surfilaager toob esimest korda festivalile Standup Comedy

Surfilaagris toimub esimest korda Standup Comedy, mis leiab aset Roosta puhkeküla peamajas. Juba esimesel laagriõhtul, 7. juulil kl 21 astuvad lavale Tigran Gevorkjan ja Lenno Kuurmaa.

Tigran Gevorkjan ja Lenno Kuurmaa on Eesti koomikud, kes alustasid oma tähelendu Comedy Estonia esitustelt. Neljapäeval astuvad nad üles Surfilaagri laval ja hakkavad kohalolijaid hea huumoriga naerutama.

Tigran on Armeenia päritolu, kuid elanud Eestis juba 25 aastat. Vähe sellest, et ta puhtas eesti keeles rääkida suudab, oskab ta eesti keeles ka kildu rebida. Lenno hoiab kõrval eestlaste huumorisoont au sees, loodetavasti.

Suure rahvamassi ees Tigran hirmu ei tunne, probleemi ei valmistaks ka 2000-pealise publiku ees esinemine, aga vett ta kardab. “Vette ei pista ma varvast ka mitte, vesi on joomiseks,” oli mees kiire reageerima küsimusele, kas ta surfama ka plaanib minna. Sellest võiks järeldada, et Surfilaagrisse tulemine on küll juba omaette julgustükk.

Oli see nali või mitte, igal juhul nii Tigran ja Lenno on mõlemad Surfilaagris kohal ja soovituslik on kõikidel teistel ka tulla, kes vähegi naerda armastava.

www.surfilaager.ee
www.facebook.ee/surfilaager

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.