Eilne päev liikluses: üks hukkunu ja kaheksa vigastatut

Eile kella 05.32 ajal oli liiklusõnnetus Võrumaal Puusepa külas Võru – Räpina mnt 6. kilomeetril, kus 19-aastane naine kaldus esialgsetel andmetel sõiduautoga Audi A4 vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu sõitva veokiga Mitsubishi Canter, mida juhtis 26-aastane mees. Naisterahvas hukkus, veoki juht toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

Eile kella 11.57 paiku oli liiklusõnnetus Tartu maakonnas Ülenurme alevikus Võru maantee ja Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee vahelisel jalakäijatele ettenähtud raudteeületuskohas Tartu-Koidula raudteel. Koidula poole suunduvalt kaubarongilt sai löögi vastu jalgratast 14-aastane poiss, kes saadud löögist kukkus raudteerööbaste kõrvale kraavi. Kiirabi toimetas jalgratturi Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kell 19.41 põrkas Keila-Haapsalu maantee ja Riisipere-Vasalemma maantee ristmikul Keila poolt Haapsalu suunas liikunud 60-aastane mees sõiduautoga Opel Astra vasakpööret sooritades kokku vastassuunas otse liikunud mootorrattaga Ducati, mida juhtis 30-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 09.52 paiku oli liiklusõnnetus Jõhvi bussijaama juures, kus 65-aastane Vladimir pidurdas bussiga Irisbus järsult, mille tagajärjel kukkus bussis seisnud 73-aastane naine. Naisterahvas toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 11.15 ajal teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Lastekodu – Liivalaia tänava ristmikul, kus 86-aastane naine ületas Lastekodu tänavat ja sai löögi beežilt sõiduautolt Audi Q5, mis lahkus sündmuskohalt. Sündmuskohal puudub tähistatud ülekäigurada. Politsei palub õnnetuste pealtnägijatel helistada politsei kliendiinfo telefonil 612 3000 või saata e-kiri aadressile pohja.lmt@politsei.ee.

Eile kell 12.41 teatati, et Tallinnas mööda Kopli tänava kõnniteed jalgrattal liikunud 11-aastane tüdruk põrkas Kopli 100b juures kokku samal teel samas suunas jalgratturi ees liikunud jalakäijaga, 85-aastase naisega. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile toimetas kiirabi Võhmast Viljandi haiglasse kontrolli 27-aastase mehe, kes oma sõnul sai ta vigastada 30.06.2016 kella 12.00 paiku toimunud liiklusõnnetuses Suure-Jaani vallas Jaska-Võhma tee 4,5 km, kus mopeedi juhtinud 46-aastane mees pidurdas ristmikul järsult, kaotas sõiduki üle kontrolli ning kukkus. 27-aastane mees oli mopeedil kaasreisijaks. Liiklusõnnetusega seotud asjaolud on selgitamisel.

Eile kell 17.50 sooritas 29-aastane mees sõiduautoga Fiat Barchetta Tallinnas Sõle tänavalt Lõime tänavale vasakpööret. Fiatile sõitis tagant otsa kaubik Ford Transit, mida juhtis 33-aastane mees. Fordile sõitis omakorda tagant otsa tema taga liikunud mootorratas Suzuki GSF, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõiguseta 31-aastane mees. Fiati juht ja mootorrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 7 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.