Eile sai liikluses viga kuus inimest, roolist tabati 22 joobes juhti

Eile kella 07.35 ajal oli liiklusõnnetus Põlva maakonnas Kanepi vallas Piiri – Ala-Jakobi tee 2,2. kilomeetril, kus 49-aastase mehe juhitud mopeedi ette jooksis koer, mistõttu mopeedijuht pidurdas järsult, kaotas kontrolli mopeedi üle ja kukkus. Kiirabi toimetas isiku Põlva haiglasse ning sealt edasi täiendavasse kontrolli Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 08.54 paiku oli liiklusõnnetus Tartu maakonnas Kärkna-Kobratu maantee ja Kõrveküla-Lähte maantee ristmikul, kus sõiduautot Volkswagen Passat juhtinud 25-aastane mees ei märganud ereda päikese tõttu paremalt lähenevat ja sõidueesõigust omavat sõiduautot Audi 80, mida juhtis 66-aastane mees ning sõitis talle ette. Toimus kokkupõrge ning sõidukid paiskusid kraavi. Kiirabi toimetas Audi juhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 12.50 ajal oli liiklusõnnetus Võru linnas Meegomäe ringil (sporditee), kus sõitsid umbes 10 last jalgratastega. Üks jalgratturitest kaotas ratta üle kontrolli ning kukkus otsa samas suunas teepeenral jalutanud kepikõndijale, 53-aastasele naisele. Kiirabi toimetas naise Võru haiglasse täiendavasse kontrolli.

Eile kella 15.00 paiku toimus liiklusõnnetus Järva maakonnas Türi linnas, kus F.R.Kreutzwaldi tänaval sõiduautot Toyota Corolla juhtinud 50-aastane naine ei andnud teed paremalt lähenenud elektrijalgrattale, mida juhtis 53-aastane mees. Rattur sõitis Toyotale vastu esimest parempoolset poritiiba ja kukkus. Rattur toimetati Järvamaa haiglasse, liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eile kella 15.30 ajal kaldus 76-aastane naine Tallinn-Rannamõisa-Kloogaranna tee 31. kilomeetril sõiduautoga Citroen Xsara vasakule teelt välja vastu puud. Sõidukis üksi viibinud juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 23.20 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Võru tänaval, kus 26-aastane mees vahetas kaubikuga Citroen Jumper sõidurida ja põrkas kokku temast paremal liikunud mootorrattaga Suzuki GSX-R 1000, mida juhtis 35-aastane mees. Mootorrattur kukkus ja ta toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 21 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.