Avariides sai kannatada viis inimest

Eile kella 12.54 ajal oli liiklusõnnetus Tartu vallas Lähte-Elistvere tee 2. kilomeetril, kus 57-aastane mees kaldus mopeediga Jiajue vastassuunavööndisse, sõitis teelt välja haljasalale ja edasi kraavi. Mopeedijuht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 13.45 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu maantee ja Raudtee tänava ristmikul, kus 26-aastane naine sõitis sõiduautoga BMW 320i otsa peateel liikunud motorollerile Honda WW 125, mida juhtis 38-aastane mees. Motorolleri juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eile kella 15.15 ajal oli liiklusõnnetus Narvas Puškini ja Hariduse tänavate ristmikul, kus 62-aastane mees sõitis sõiduautoga Mitsubishi Space Runner tagant otsa punase foori tulega stoppjoone ees seisma jäänud sõiduautole Mercedes Benz 300D, mida juhtis 60-aastane mees. Mercedeses kaasreisijatena viibinud 34- ja 61-aastased naised toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 13.01 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt ja Kuuse tn ristmikul, kus 36-aastane naine sooritas sõiduautoga Toyota Rav4 vasakpööret ja sõitis otsa otse liikunud mootorrattale BMW R850, mida juhtis 47-aastane mees. Mootorrattur toimetati Põhja Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 7 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.