Reedel esitleb Kai Kaljo vinoteegis MULLiga ja MULLita erilist värvimisraamatut

Raamatu illustratsioon, mida saab värvida. Autor: Kai Kaljo
Raamatu illustratsioon, mida saab värvida. Autor: Kai Kaljo

Reedel, 8. juulil kell 19 on Haapsalu vinoteegis MULLiga ja MULLita Kai Kaljo värvimisraamatu “Naised udus” esitlus.

Autor on oma raamatu kohta öelnud järgmist: „Olin juba mitu aastat hoogu võtnud, et hakata jälle joonistama, aga ei teadnud veel, mida ja miks. Samal ajal vahtisin millegipärast ahnelt bussipeatuses seisvaid niinimetatud tavalisi inimesi, keda kunagi televiisoris ei näidata ega ajakirjade esikaantel ei kujutata. Pildistada ma neid ei julgenud, sest ei tahtnud kedagi ilmaaegu kohutada. Vahtisin, mis neil seljas, peas ja käes on ja kui erineva kujuga on tegelikult inimeste kehad.

Nende peades on mõtteid, mida võime ainult aimata. Nii-öelda värvimisraamat võimaldab igaühel neid mõtteid avalikkuse ette tuua, täiendada pilte täpselt nii, nagu parajasti õige tundub: värvida, mitte värvida, kirjutada või mitte kirjutada, sodida, lõikuda või rebida. Paber on valitud nii, et sellele oleks hea joonistada nii pliiatsite kui ka vildikatega. Ükski joonistus ei kujuta konkreetset isikut, enamasti on nad Tallinna tänavatelt kogutud tükkidest kokku pandud.“

Raamat on MULLiga ja MULLitas müügil soodushinnaga, autor jagab selgitusi ja autogramme.

Kõigile raamatu ostjatele on veinid pudeliga tavahinnast 20% soodsamad. Lisaks on esitluse ajal kõik klaasiveinid eriti heade hindadega.

Vaata ka: www.facebook.com/naisedudus/

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.