Eile sai avariides viga seitse inimest

11.07.2016 kella 12.38 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tabasalu alevikus Klooga mnt ja Lembitu tänava ristmikul, kus 25-aastane mees sooritas kaubikuga Ford Transit vasakpööret ja ei andnud teed talle otse vastu liikunud jalgratturile, 48-aastasele mehele. Kokkupõrke tagajärjel jalgrattur kukkus ja toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

11.07.2016 kella 14.05 ajal toimus liiklusõnnetus Rapla maakonnas Rapla vallas Purila külas Kose-Purila tee 35. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 30-aastane mees sooritas sõidukiga Volkswagen Caddy tagasipööret ja ei veendunud manöövri ohutuses ning pööras ette peateel liikunud sõidukile Volkswagen Transporter, mida juhtis 33-aastase naine. Toimus kokkupõrge, mille tagajärjel toimetas kiirabi VW Caddy juhi Põhja-Eesti regionaalhaiglasse ning VW Transporteris kaasreisijana viibinud 6-aastase tüdruku Tallinna lastehaiglasse kontrolli.

11.07.2016 kella 15.40 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandi linnas Kauba ja Tallinna tänava ristmikul, kus jalakäijad, 20-aastane mees ja 17-aastane naine ei märganud, et mööduval teadmata sõidukil on puksiiris teine sõiduk ning alustasid ristmiku ületamist sõidukite vahelt. Mees astus nöörist üle, naine komistas nööri taha ja kukkus. Mõlemale andis kiirabi kohapeal esmaabi.

11.07.2016 kella 16.30 ajal toimus liiklusõnnetus Narvas Kangelaste prospekti ja Hariduse tänava ristmikul, kus 28-aastane naine ei andnud sõiduautoga BMW X5 teed peateel liikunud jalgratturile, 79-aastasele mehele ning toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Narva haiglasse kontrolli.

11.07.2016 kella 17.16 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Anija vallas Jägala-Kärevete 16. kilomeetril, kus alkoholijoobes 48-aastane mees sõitis sõiduautoga Mazda 3 teelt välja. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

11.07.2016 kella 19.59 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Viru maakonnas Väike-Maarja vallas Väike-Maarja – Simuna tee 9. kilomeetril, kus alkoholijoobes 36-aastane mees sõitis mopeediga Baotian teelt välja ja paiskus külili. Juht toimetati Rakvere Haigla.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 26 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid

Lääne prefektuurist on varastatud must Volkswagen Passat numbrimärgiga 703MKN (1997).

Põhja prefektuurist on varastatud must BMW X5 numbrimärgiga 550BMM (2008) ja hõbedane Mazda (526BKJ, 2006).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.