Lexuse juht rikkus rängalt eeskirju, avariis sai viga kolm inimest

Eile kell 17.20 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Tahkuranna vallas Tallinn-Pärnu-Ikla maantee 141,4. km ja Valga-Uulu mnt ristmikul, kus sõiduautot Volkswagen Passatit juhtinud 36-aastane mees sooritas vasakpööret vasakpöörde reast, kui temast sooritas möödasõitu suurel kiirusel, vasakult vastassuuna kaudu ja üle kahekordse pidevjoone Lexus IS 200, mida juhtis 31-aastane mees. Toimus kokkupõrge, mille tagajärjel paiskus Lexusest välja turvavööga kinnitamata 32-aastane naine. Samuti said tervisekahjustusi turvavööga kinnitamata Lexuse juht ja Lexuses viibinud 11-aastane tüdruk. Isikud toimetati Pärnu haiglasse.


Eile kella 19.02 paiku oli liiklusõnnetus Valgamaal Tõlliste vallas Tsirguliina alevikus Nooruse tn 5 juures, kus alkoholijoobe seisundis jalgratast juhtinud 66-aastane mees kukkus sõiduteele. Kiirabi toimetas jalgratturi Valga haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 9 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.