Sõidukist välja paiskunud juht hukkus, Jõgevamaal sai surma jalgrattur

Täna kella 00.55 ajal oliliiklusõnnetus Tartu maakonnas Rannu vallas Sangla – Rõngu tee 4. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta 60-aastase mehe juhitud sõiduauto Ford Mondeo sõitis vasakule teelt välja põllule ja rullus mitu korda üle katuse. Sõidukist välja paiskunud juht hukkus sündmuskohal.

Eile kell 15.18 oli liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 123. kilomeetril, kus 83-aastane mees sõitis sõiduautoga Audi 80 otsa teepervel liikunud jalgratturile, 35-aastane naisele. Jalgrattur suri sündmuskohal. Audi juht ja kaasreisija, 67-aastane naine toimetati Järvamaa haiglasse.


 

14.07.2016 kella 11.05 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Loksa linnas Lille tänav 3 juures, kus ristmikul vasakpööret sooritanud jalgrattur, 11-aastane tüdruk sõitis otsa parempööret sooritanud jalgratturile, 48-aastasele naisele. Tüdruk toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

14.07.2016 kell 16.44 oli liiklusõnnetus Harjumaal Kuusalu vallas Liiapeksi – Loksa maantee ja Ulliallika – Kolga tee ristmikul, kus 31-aastane mees sõitis kaubikuga Mercedes-Benz möödasõitu teostades otsa vasakpööret sooritanud sõiduautole Volvo 850 Estate, mida juhtis 31-aastase naine. Mercedese juht eiras möödasõitu keelavat teekattemärgistust. Volvo juht toimetati Põhja – Eesti regionaalhaiglasse.

14.07.2016 kella 17.20 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pae tänav 36 juures, kus 32-aastane Inna sõitis sõiduautoga Kia Ceed tagant otsa ees pidurdanud sõiduautole Volvo V40, mida juhtis 26-aastane Jelena. Volvo juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

14.07.2016 kell 20.10 oli liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Graniidi tee ja Raeküla tee ristmikul, kus jalgrattur, 49-aastane mees sõitis ette peateel liikunud sõiduautole Volkswagen Passat, mida juhtis 22-aastane mees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

14.07.2016 kell 21.43 oli liiklusõnnetus Tallinnas Endla ja Tehnika tänavate ristmikul, kus 25-aastane Tanel sõitis mootorrattaga Suzuki SV650 otsa ülekäigurajal sõites teed ületanud jalgratturile, 26-aastasele Atsile. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 5 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.