Ekspress Grupp saab uue juhi

Ekspress Grupp andis börsiteates teada, et aktsiaseltsi uueks juhatuse esimeheks saab alates 1. jaanuarist 2017 Mari-Liis Rüütsalu.

AS-i Ekspress Grupp juhatuse esimees Gunnar Kobin ei jätka pärast kehtiva lepingu lõppemist uuest aastast ettevõtte juhatuse liikmena ning asub aktsionäride üldkoosoleku heakskiitva otsuse korral ettevõtte nõukogu liikmeks.

AS-i Ekspress Grupp juhatuse esimeheks saab Mari-Liis Rüütsalu, kes praegu töötab kontserni kirjastusettevõtte AS-i Ekspress Meedia juhatuse esimehena, juhtides varasemalt AS-i Delfi. Enne kontserniga liitumist töötas Mari-Liis Rüütsalu reisibüroos Estravel.

Gunnar Kobin on AS-i Ekspress Grupp juhatuse esimehe ülesandeid täitnud alates septembrist 2009.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.