Neljas liiklusõnnetuses sai viga seitse inimest

17.07.2016 kella 02.15 ajal oli liiklusõnnetus Lääne – Virumaal Vihula vallas Rutja külas Rutja lennuväljal, kus seni kindlaks tegemata juht sõitis mootorrattaga otsa teel olnud rehvile ning paiskus külili. Liiklusõnnetuse tagajärjel sai vigastada kaasreisija, 31-aastane mees, kes toimetati kiirabiga Rakvere haiglasse.

17.07.2016 kella 12.45 ajal oli liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Häädemeeste vallas Penu külas Jaagupi-Urissaare tee 2. kilomeetril, kus 67-aastane naine kaotas mootorsõiduki Hyundai Getz üle juhitavuse ja sõitis teelt välja kraavi. Juht ja kaasreisija 68-aastane naine toimetati Pärnu haiglasse tervise kontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

17.07.2016 kella 15.58 ajal oli liiklusõnnetus Järvamaal Pärnu-Rakvere-Sõmeru maantee 100. kilomeetril, kus 37-aastane Tarmo sooritas mootorsõidukiga BMW 570i tagasipööret, kuid ei veendunud manöövri ohutuses ja keeras ette tagant lähenenud sõiduautole Volvo S80, mida juhtis 43-aastane naine. Volvo kaasreisijad, 73- ja 79-aastased naised toimetati Järvamaa haiglasse.

17.07.2016 kella 18.04 ajal oli liiklusõnnetus Võru maakonnas Võru vallas Tootsi-Kasaritsa tee 2,5. kilomeetril, kus teadmata juht kaotas mootorsõiduki Volkswanen Passat Variant üle juhitavuse, sõitis teelt välja ning maandus katusele. Sõidukis viibinud isikud, alkoholijoobes 40-aastane mees ja 49-aastane mees toimetati Lõuna-Eesti haiglasse. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 28 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.