Üdrumal põles lahtise leegiga auto

16. juulil kell 11.41 sai häirekeskus teate Kullamaa vallas Üdruma külas süttinud sõiduautost. Inimesed olid sõidukist kõik ise välja saanud ning püüdsid autot ise kustutada, kuid tulutult. Päästjate saabudes põles auto lahtise leegiga, põleng lokaliseeriti kell 12.04 ning kustutati. Keegi põlengus kannatada ei saanud, põlengu põhjustas tõenäoliselt mootori süttimine.

16. juulil kell 17.40 sai häirekeskus teate suitsuvinest Hanila vallas Virtsu alevikus Puhtu ornitoloogiajaama juures. Päästjate kohale jõudes selgus, et põletati heina, mida on ka varem tehtud. Päästjad selgitasid säärase tegevuse ohtlikkust ümbritsevale.

Järvamaa

16. juulil kell 21.24 sai häirekeskus teate Ambla vallas Kurisoo külas süttinud laudast, milles on 60 looma. Päästjate kohale jõudes selgus, et põles lauda välisuks ning selle taga asunud põhk. Tulekahju kustutati kell 21.59, ükski loom põlengus kannatada ei saanud.

Pärnumaa

16. juulil kell 18.53 sai häirekeskus teate Pärnus Karja tänaval kortermaja korteriaknast immitsevast suitsust. Päästjate kohale jõudes selgus, et suitsu täis korteris oli toit pliidil kõrbema läinud. Päästjad ventileerisid ruumid ning korteris viibinud inimese vaatas üle kiirabi.

Saaremaa

17. juulil kell 17.09 sai häirekeskus teate Kuressaares Tehnika tänaval asuva viiekordse kortermaja aknast tulevast suitsust. Päästjad leidsid korterist joobes elaniku pliidile jäetud ja kõrbema läinud toidu ning ventileerisid korteri ja koridori. Toitu valmistama asudes ei tohi seda järelevalveta pliidile jätta, samal ajal kodust lahkuda või magama heita.

15. juulil sai pommigrupp Häirekeskuselt väljakutse Hiiumaale Lehtma külla, kus mere kaldalt leiti lõhkekeha meenutav ese. Sündmuskohal selgus, et vee piiril liiva sees asus 76mm mürsk, mille demineerijad eemaldasid leiukohast ning hävitasid.
17. juulil sai pommigrupp teate, et Pärnumaal Saarde vallas Kanakülas on leitud kaks granaati. Sündmuskohal selgitasid demineerijad välja, et seenelised olid kukeseeni otsides leidnud metsast sambla pealt kaks saksa soomukivastast püssgranaati. Sündmuskoha maapind kontrolliti metalliotsijaga üle, kuid rohkem lõhkekehi ei leitud. Kuna granaadid olid väga halvas seisukorras ja vigastatud sütikutega, siis hävitati lõhkekehad leiukohas.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.