Politsei tabas eile 47 joobes juhti, avariides sai viga 5 inimest

18.07.2016 kella 09.36 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Tehnika tänava ja Endla tänava ristmikul, kus 42-aastane mees sooritas sõiduautoga Ford Galaxy keelava fooritulega vasakpöörde Tehnika tänavalt Endla tänavale, põrgates kokku Tehnika tänaval vastassuunas lubava foori tulega otse liikuma hakanud sõiduautoga Mitsubishi Colt, mida juhtis 25-aastane naine. Mitsubishi juht toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

18.07.2016 kell 17.30 ajal toimus liiklusõnnetus Võru linnas Jüri tänav 20 maja juures, kus 7-aastane poiss, ületades väljaspool selleks ette nähtud kohta sõiduteed, sai löögi sõiduautolt Volvo S40, mida juhtis 23-aastase mees. Laps toimetati Lõuna-Eesti haiglasse kontrolli.

18.07.2016 kell 21.10 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Ravila tänav 10A juures, kus jalgrattur 33-aastane Peeter sõitis tagant otsa sõiduteel liikunud jalakäijale 68-aastane Elle. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

18.07.2016 kell 23.41 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Sütiste tee 1 juures, kus sõiduauto Audi A4, mida juhtis 57-aastane Niina, tegi parempööret Sütiste teelt Sõpruse puiesteele ning hakkas ümber reastuma ja ei näinud kõrvalreas sõitvat mopeedi ja keeras talle ette, mille tõttu toimus kokkupõrge. Mopeedi juhtinud 20-aastane Aleksei toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

19.07.2016 kell 01.17 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tutermaa külas Tutermaa teel, kus 26-aastane Valeri, juhtides sõiduautot Toyota Auris, kaotas seni teadmata põhjusel sõiduki üle kontrolli ning kaldus paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 45 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.