Võrumaal hukkus teelt välja sõitnud rollerijuht

Sündmuskoht. F: Politsei
Sündmuskoht. F: Politsei

Sõmerpalu vallas suri rolleriga teelt välja sõitnud 45-aastane kohalik mees.

Täna kella 14.15 paiku teatas Osula külas silo teinud traktorist, et avastas maisipõllult rolleri ning selle juurest meesterahva. Sündmuskohale saabunud kiirabi tuvastas mehe surma.

Esialgsetel andmetel liikus rollerit juhtinud ja kiivrit kandnud mees suunaga Sulbist Osula poole. Seda, millistel täpsematel asjaoludel roller teelt välja sõitis, selgitatakse kriminaalmenetluse käigus.

„Kohtuarstlik ekspertiis peab andma vastuse, kas mees võis saada mingil moel surmavaid vigastusi avarii käigus või eelnes teelt väljasõidule näiteks terviserike. Samuti selgitame ekspertiisis juhi kainuse ning uurime põhjalikult rolleri tehnilist seisukorda,“ selgitas Võru politseijaoskonna politseimajor Anti Paap.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.