Avavangla vang ei tulnud vanglasse tagasi (Täiendatud: vang tabati)

Sergei Kostritsšn 1Täna ei pöördunud poekülaskäigult ettenähtud kellaajaks Tallinna vangla avavangla osakonda tagasi 59-aastane kinnipeetav Sergei Kostritsõn, kes on siiani kadunud. Isik on süüdi mõistetud varguste eest.

(TÄIENDATUD 23.07: 59-aastane Sergei Kostritsõn peeti kinni kella 11.40 paiku Laitse ligidal. Tema osas käib kriminaalmenetlus karistusseadustiku paragrahvi järgi, mis käsitleb karistuse kandmisest kõrvale hoidmist.)

Vang on 183 cm pikk, keskmise kehaehituse, musta-halliseguste juuste ning pruunide silmadega. Vangil oli avavanglaosakonnast lahkudes seljas must jope ja jalas klassikalised sinised teksad, kaasas oli spordikott. Sergei Kostritsõn on diabeetik ning võib vajada mingil hetkel retseptiravimeid.

Eritunnusena on vangi kätel rohkelt tätoveeringuid: parema käe nimetasõrmel sõrmuse kujutis, paremal käelabal päikese ja mere kujutis. Vasaku käe sõrmedel kaardimasti kujutised, sõrmenukkidel risti kujutis. Vasaku käsivarre pealmisel küljel majakas, vasaku käelaba pöidla kõrval trellide ja südame kujutis, pöidlal vene tähtedega kirjutatult “BOG”. Lisaks paremal käsivarrel lilleõie kujutis, parema käe randmenukil viis täppi ja parema käsivarre siseküljel käsi põleva tõrvikuga ning vene tähtedega kirjutatult “SVOBODA”.

Sergei Kostritsšn 35712020073Kõigil, kellel on informatsiooni karistuse kandmisest kõrvale hoiduva Sergei Kostritsõni kohta, palume sellest teatada vanglateenistuse numbrile 5854 3629 või Häirekeskuse lühinumbrile 112.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.