Ana-Laura Kaasik Taeblast võitis Suvevolle üle-eestilises arvestuses 3. koha

Eelmisel nädalal lõppenud Credit24 Suvevolle kuues hooaeg tõi seitsme etapi jooksul Eesti eri paigus rannaliivale 1211 võrkpallisõpra.

Seitsmeetapilise sarja üldvõitjateks tulid Madis Keskküla ning Käroli Kärdi Kohilast, kusjuures naiste seas suutis Kärdi koguda muljetavaldavad maksimumpunktid (98) ehk triumfeerida kõigil osavõistlustel.

Meeste arvestuses järgnes 92 punkti kogunud Keskülale Helger Hääl Põlvast (90 punkti) ja Stanislav Gruzdev Jõhvist (86).

Naiste arvestuses kogusid nii Kristiina Treter Kloogarannast, Ana-Laura Kaasik Taeblast kui ka Annabel Huik Võrust 90 punkti. Seega sai teise, kolmanda ja neljanda koha selgitamisel määravaks etapivõitude arv. Treteril oli neid kuus, Kaasikul viis ja Huigel neli.

Credit24 Eesti juhi Mihkel Karu hinnangul saab lõppenud Suvevolle hooaja igati kordaläinuks lugeda. „Rohkem kui 1200 võrkpallisõpra, kes väljakutel käisid, annavad tunnistust spordiala kasvavast populaarsusest,“ ütles Karu. „Eriti hea meel on ka selle üle, et uue võistluspaigana sel aastal lisandunud Credit24 Arena niivõrd hästi mängijate poolt vastu võeti ning üheks populaarseimaks võistluspaigaks osutus.“

Igateisipäevased Suvevolle etapid on selleks hooajaks küll lõppenud, kuid hooaja pidulik lõpetamine seisab alles ees, kui juba järgmisel laupäeval, 6. augustil toimub Kuressaares Suvevolle festival.

Võrkpalli mängimise ja tänavuse Credit24 Suvevolle hooaja esikolmiku autasustamise kõrval selgub Saaremaal ka sarja peaauhinna, milleks on reis kahele Eesti rahvuskoondise EM-valikturniirile Tšehhi, võitja. Auhind läheb loosi kõigi mängijate vahel, kes osalesid vähemalt neljal etapil. Lisaks Suvevolle festivalile toimuvad Kuressaares 5.-6. augustil ka rannavõrkpalli Eesti meistrivõistlused meeste arvestuses.

Täpsemat infot festivali kohta saab leheküljelt: http://www.volley.ee/suvevolle-festival?l=est ja oma võistkonna saab registreerida leheküljel: http://www.volley.ee/suvevolle-registreerimine.

Kokku toimusid Credit 24 Rahvaliiga Suvevolle etapid tänavu 18 erinevas Eesti paigas. Vollesõbrad said oma lemmikala nautida Tallinnas Credit24 Arenal ja Pirital, Paides, Tartus, Võrus, Jõhvis, Kohilas, Kuressaares, Kärdlas, Põltsamaal, Otepääl, Kloogarannal, Taeblas, Põlvas, Pärnus, Rakveres, Tõrvas ja Viljandis.

„Punkti rannavolle hooajale saab sel aastal panna aga lausa 24. septembril, kui Tallinna Tudegipäevade raames toimub Pirital Suvevolle-laadne üritus Tudengivolle, millest võivad osa võtta kõik, kel vähegi huvi!” ütles Suvevolle projektijuhi Laura Rogenbaum.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.