Eile sai üle Eesti avariides viga kuus inimest

Eile kella 12.32 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Narva maantee ja Vahi tänava ristmikul, kus 62-aastane naine, juhtides sõiduautot Toyota Yaris, soovis teha vasakpööret Vahi tänavale. Kuuldes tagantpoolt lähenenud alarmsõidul olnud kiirabi helisireeni, ta peatus ja jätkas pärast kiirabi möödumist vasakpööret Vahi tänavale. Manöövri käigus põrkas Toyota kokku vastassuunavööndi kaudu tagant lähenenud teise, samuti sireeni kasutava kiirabiautoga Volkswagen Transporter, mida juhtis 50-aastane mees. Kokkupõrke tulemusena paiskus kiirabiauto vastu tänavavalgustusposti. Toyota juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 12.26 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Jõhvi-Tartu-Valga maantee ja Aovere-Kallaste-Omedu maantee ristmikul. Sõiduautot Nissan Tiida juhtinud 45-aastane naine tegi vasakpööret ja põrkas kokku peateel liikunud sõiduautoga Dacia Duster, mida juhtis 79-aastane mees. Dacia juht ja Nissani kaasreisija, 23-aastane naine toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 17.18 ajal oli liiklusõnnetus Valgamaal Vana-Otepää külas Vana-Otepäält Pikajärve poole viival kohalikul teel, kus Vana-Otepää poolt liikunud 42-aastane naine kaldus paremkurvis sõiduautoga Volkswagen Golf vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastu liikunud sõiduautoga BMW 525D, mida juhtis 41-aastane mees. BMW kaasreisija, 66-aastane mees, toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 18.15 ajal oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Oru asulas Virmalise tänav 8 juures, kus ATV-d juhtinud 8-aastane poiss ei tulnud toime sõiduki juhtimisega ning sõitis teelt välja vastu puud. Juht toimetati Ida-Viru keskhaiglasse.

Eile kella 21.28 ajal oli liiklusõnnetus Tartumaal Tartu-Jõgeva-Aravete maantee 13. kilomeetril, kus mootorrattale Kawasaki, mida juhtis 35-aastane mees, jooksis ette jänes, mille tagajärjel mootorrattur kukkus. Tema taga sõitnud mootorratas Suzuki, mida juhtis 34-aastane mees, tegi äkilise pidurduse ja kukkus samuti. Mõlemad mootorrataste juhid toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 17 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.