Eilne päev liikluses: neli avariid, viis kannatanut, 22 joobes juhti

Eile kell 22.32 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Mustamäe tee ja A.H. Tammsaare tee ristmikul, kus 36-aastane naine, juhtides sõiduautot Volvo S60, eiras keelavat punast foorituld ning sõitis ette sõiduautole BMW 730D, mida juhtis 24-aastane naine. Kokkupõrke tagajärjel paiskus sõiduauto Volvo otsa kesklinnapoolse ohutusaare valgusfoori postile. Ohutusaarel tee ületust oodanud jalgrattur, 35-aastane mees sai kukkunud valgusfoori postiga pihta. BMW juht ja jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 12.45 ajal oli liiklusõnnetus Tartu linnas Ujula tänaval, kus alkoholijoobes jalgrattur, 45-aastane mees, üritas sõiduteelt kõnniteele sõita, kuid sõitis vastu äärekivi ja kukkus parempoolsele küljele. Jalgrattur toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 17.30 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Keila vallas Kulna tee ja Sassikaare tee ristmikul, kus 74-aastane naine jooksis üle teed ja sai löögi mootorsõidukilt Ford Mondeo, mida juhtis 27-aastane naine. Jalakäija toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 17.30 ajal oli liiklusõnnetus Narva linnas A.Daumani tänav 5 juures, kus sõiduauto Toyota Land Cruiser, mida juhtis 55-aastane mees, tagurdas kõnniteel otsa seal liikunud 87-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Narva haiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 22 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

 

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.