Laevakompanii müüs Regula, parvlaev jätkab tööd ka 1. oktoobrist

Saaremaa Laevakompanii müüs parvlaev Regula TS Laevad OÜ-le, jätkates 1. oktoobrist mandri ja suursaarte vahel parvlaevaliikuse tehnilise opereerimisega.

AS Saaremaa Laevakompanii juhatuse esimees Tõnis Rihvk ütles, et parvlaev Regula on läbi aastate tõestanud sobivust mandri ja suursaarte vahelistel liinidel, olles töökindel, hästi sissesõidetud ning nii meeskonnale kui ka reisijatele juba omaks saanud.

“Regula müük on hea lahendus kõikidele osapooltele – alates 1. oktoobrist jätkab Saaremaa Laevakompanii parvlaev Regula tehnilise opereerimisega ning senine kogenud laevameeskond saab jätkata oma igapäevast tööd, aidates kaasa sujuvale ühendusele mandri ja suursaarte vahel,” selgitas Rihvk.

TS Laevade juhatuse esimees Kaido Padar selgitas, et Regula ostul sai määravaks, et tegemist on tehniliselt korras, paraja mahutavuse ning  jääklassiga laevaga, mis sobib võimalike tõrgete korral aastaringselt asenduslaevaks mitmeteks aastateks. Laev  on varasemalt seilanud nii Virtsu-Kuivastu kui ka Rohuküla-Heltermaa liinil ehk on olemas kindlus laeva sobivusest sadamate infrastruktuuriga.

Parvlaev „Regula“ mahutab 400 reisijat ja 80  sõiduautot. Parvlaev vahetab omanikku 1. oktoobrist, kuid Regula tehnilise opereerimisega jätkab Saaremaa Laevakompanii.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.