Presidendivalimiste favoriit Marina Kaljurand: ma ei lase jalga, kui on vaja kaitsta Eesti huve

image005

HOMSES MAALEHES: Hiiumaa maakodus antud jõulises intervjuus ütleb presidendiks pürgiv Marina Kaljurand, et tajudes oma populaarsust rahva seas, võtab ta riigipeaks kandideerimist täie tõsidusega ning loobumisvõitu anda ei kavatse.

“Tean, et mul on tugev avalik toetus. Kui Siim Kallasel ei õnnestu saada vajalikku toetust, siis palun, et ta toetaks mind, Reformi­erakonna fraktsioon toetaks mind, kõik erakonnad toetaksid mind, valija­mehed toetaksid mind ja valiksid valimiskogus mind. Ma ei kandideeriks, kui ei arvaks, et olen Eestile väga hea president. Ja see ongi minu vastus: ma arvan, et mina olen väga hea.”

Pikemalt loe homsest Maalehest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.