Eilsetes liiklusõnnetustes sai kannatada seitse inimest

Eile kella 11.45 paiku oli liiklusõnnetus Ida-Virumaal Narva-Jõesuu linnas Supeluse ja Aia tänavate ristmikul, kus vastava kategooria juhtimisõiguseta 15-aastane neiu sõitis mopeediga Lingben peateele ja põrkas kokku sõidueesõigust omava sõiduautoga Opel Zafira, mida juhtis 41-aastane naine. Mopeedi kaasreisija, 61-aastane naine, toimetati Narva haiglasse.

Eile kell 13.07 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Haabneeme alevikus Rohuneeme teel, kus 35-aastane naine sõitis sõiduautoga Audi Q7 otsa ülekäigurajal teed ületanud 26-aastasele naisele, kes esialgsetel andmetel ületas teed jalgratast käekõrval lükates. Jalakäija toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 17.28 ajal oli liiklusõnnetus Tartus Riia ja Ringtee tänavate ringristmikul, kus haagisega veoautot Volvo GBF juhtinud 29-aastane mees sõitis ette sõiduautole Audi A6, mida juhtis 20-aastane mees ning Audi taga liikunud sõiduautole BMW 530, mida juhtis 21-aastane mees. Audi põrkas kokku veoki vasakpoolse tagarattaga ja BMW sõitis otsa Audile. Audi juht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 16.05 ajal põrkas Harjumaal Liiapeksi-Loksa tee 12. kilomeetril Loksa suunas liikunud 47-aastase mehe juhitud sõiduauto Volkswagen Touran kokku metsavaheliselt kõrvalteelt ette sõitnud sõiduautoga Mercedes-Benz, mida juhtis 79-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli Mercedes-Benzi juht ja Volkswagenis viibinud kaasreisijad, 46-aastane mees ja 60-aastane mees.

Eile kella 22.03 paiku sõitis 41-aastane mees Tallinnas Järvevana tee raudteeülesõidul vastu Tallinn-Türi reisirongi, mida juhtis 49-aastane mees. Sündmuskohal töötasid foorid ja ka tõkkepuud oli alla lastud. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 3 narko- ja 20 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.