Eakad liiklejad sattusid õnnetusse

Eile kella 20.33 paiku oli liiklusõnnetus Tartus Raudtee, Kesk kaare ja Kabeli tänavate ristmikul, kus sõiduautot Volkswagen Bora juhtinud 77-aastane Hendrik ei andnud teed paremalt lähenenud sõiduautole Volkswagen Golf, mida juhtis 72-aastane Aleksandr. Toimunud kokkupõrke tagajärjel paiskus VW Bora vastassuunda ning otsa enne ristmikku peatunud sõiduautole Honda CR-V, mida juhtis 63-aastane Angelina. Sõiduauto VW Bora juht ja sõiduautos VW Golf viibinud 69-aastane Tamara toimetati kontrolliks Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eile kella 05.30 paiku oli liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tallinn- Rannamõisa- Kloogaranna mnt 22. kilomeetril, kus juhtimisõiguseta ja alkoholijoobes 20-aastane Martin sõitis sõiduautoga Audi A6 järsus kurvis teelt välja vastu helkurposti, mille järel paiskus sõiduk kraavi katuse peale. Sõidukis viibinud 31-aastane Allan toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 14 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lääne prefektuurist on varastatud punane Ford Mondeo registreerimisnumbriga 939BAR (1995).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.