Fotod: Läänemaa rannavolle meistrid on Maret Valk ja Ly Märss ning Martin ja Lauri Loorits

Peraküla rannas selgusid Läänemaa 2016. aasta meistrid rannavõrkpallis. Naistest võitsid järjekordse, arvult juba neljanda meistritiitli Maret Valk ja Ly Märss. Meeste turniiril jäid alistamatuks isa ja poeg Martin ja Lauri Loorits.

Naiste hõbedad kuulusid duole Kaire Kuura – Kerly Vompa ning pronksmedalid võitsid Eveli Maripuu ja Ana Laura Kaasik.

Meeste turniiri kahvatumate medalitega pidid leppima Risto Aasa ja Andres Savik ning Läänemaa meistrivõistluste kolmandas rannavolle tiimis mängisid Mihkel Luidalepp ja Janno Tamsalu. Osales viis naiste ja üheksa meeste võistkonda.

Enn Kerge

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.