Täiendatud: Juht, kelle autos sai surma kolm inimest, põgenes haiglast (juht on tabatud)

Täna põgenes haiglast BMW juht, kelle sõiduauto kaldus eile vastassuunavööndisse liinibussi ette, põhjustades kolme kaasreisija surma, vahendas Delfi. Ida prefektuuri pressiesindaja ütles Delfile, et mehe otsingud käivad, kuid seni pole temaga kontakti õnnestunud saada.

Pisut hiljem ütles Ida prefektuuri pressiesindaja Kerttu Krall ütles Postimehele, et politsei sai põgenenud mehe kätte umbes kella 13.45 ajal Jõhvis.

Eile kella 20.55 paiku sai politsei teate Tallinn-Narva maantee 125. kilomeetril toimunud liiklusõnnetusest, milles hukkus kolm ja sai viga kaks inimest.

Esialgsetel andmetel kaotas 27-aastane mees tanklast välja sõites ja parempööret sooritades oma sõiduauto BMW üle kontrolli ning libises auto tagaosaga vastassuunavööndisse. Narvast Tallinna suunas liikunud liinibussi roolis olnud 40-aastasel naisel ei õnnestunud paraku kokkupõrget vältida.

Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkusid BMW-s kaasreisijatena viibinud 20-aastane naine ja 21-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati haiglasse 27-aastane BMW roolis olnud mees ja kaasreisijana autos viibinud 21-aastane naine. Naine suri täna varahommikul haiglas.

Liinibussis reisijana olnud 52-aastane naine sai kergemaid vigastusi ja kiirabi andis talle kohapeal esmaabi.

„Politsei avaldab kaastunnet hukkunu lähedastele. Hetkel on veel vara öelda, mis traagilise liiklusõnnetuse põhjustas, aga praegustel andmetel on meil alust arvata, et BMW juht ei arvestanud oma sõidukogemustega ning kaotas vihmast tingitud libedal teelõigul järsult pöörates juhitavuse,“ ütles Ida prefektuuri operatiivjuht Andres Jaggo.

Operatiivjuht tuletab juhtidele meelde, et pärast vihmasadu, eriti värskelt asfalteeritud teelõigul, on sileda pinnase tõttu teeolud üpris libedad. „Sõitma minnes tuleb igal juhil kriitiliselt hinnata oma sõidukogemusi ja arvestada tuleb ka muutlike teeoludega,“ lisas Jaggo.

Sündmuse täpsemad asjaolud selguvad kriminaalmenetluse käigus, mida viib läbi Ida prefektuur ja juhib Viru Ringkonnaprokuratuur.

One Response to "Täiendatud: Juht, kelle autos sai surma kolm inimest, põgenes haiglast (juht on tabatud)"

  1. Toivo Tomingas   1. aug. 2016 at 09:41

    Kommentaariks järjekordsele BMW-paugule. Sarnased traagilise lõpuga paugud korduvad perioodiliselt igal aastal paar-kolm korda. Tavaliselt tuleb välja, et võimsa auto juht on juba aastaid paistnud silma skandaalse liikluskäitumisega. Neid on karistatud, kuid n.ö. siidkinnastes ja õppusevõtmisest ei saa enne rääkida, kui mitme hukkunuga ränk avarii on käes.
    Ja ometi peaks politseil kõik niisugused liiklushuligaanid ammu teada-tuttavad olema, mis võimaldaks auto(BMW) sundrekvireerimist ja reaalseid vanglakaristusi. me ju näeme, et vähemast ei piisa. Tegelikkuses on vist nii, et liiklushuligaanid on politseiga juba ammu “sina” peal ja mundrimeeski hea inimesena püüab tuttavat suurtest pahandustest säästa.
    Toon näite Uuemõisast, kus elan. Linna tee kruusane osa on alatasa täis kihutava auto põhjustatud sügavaid S-kujulisi jälgi ja mitmel korral on see auto ka kraavi põrutanud. Ometigi ei ole miski ega keegi seda masinat rajalt maha võtnud, et juhti liiklusohtliku sõidumaneeri eest karistada. Asi selles, et nimetatud teelõigul Cramost Randsalu oja sillani on palju jalakäijaid ja kooli ajal lapsi. Kas ka siin ootame traagilisi tagajärgi?

    Vasta

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.