Haapsalu lahel sõitis jaht kahel korral madalikule

30. juulil kella 20.28 anti merevalvekeskusele teada, et Haapsalu lahes on madalikule sõitnud jaht. Väljakutsele reageerinud Haapsalu politseijaoskonna merepäästjad vabastasid kell 22.05 jahi madalikult.

Kell 00 anti samalt jahilt uuesti teada, et alus on navigatsioonivea tõttu sõitnud Haapsalu sadama akvatooriumil madalikule. Haapsalu politseijaoskonna merepäästjad asusid oma alusega jahti madalikult vabastama. Kell 1.15 sildus madalikult lahti aidatud jaht Haapsalu sadama kai ääres.

Pärnumaa:

30. juulil kella 22.19 anti merevalvekeskusele teada kaatrist, mis on Pärnu jõe suudmes liivaseljandikule sõitnud. Aluse pardal viibis 12 inimest, kelle seas vigastatud ei olnud. 22.25 jõudsid hätta sattunud kaatrini Pärnu politseijaoskonna merepäästjad, kes toimetasid viis inimest Pärnu sadamasse. Samal ajal sai kaater liivaseljandikult lahti ja suundus omal jõul sadamasse.

30. juulil kell 22.52 suundusid Pärnu politseijaoskonna merepäästjad abistama Pärnu sadama 1. kai juures kakuami, mille kapteni jalg oli viga saanud. Lisaks sellele ei olnud aluse roolileht enam töökorras. Politseinikud pukseerisid kakuami sadamasse ja kapten anti üle meedikutele.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.