Moekunstnik Anne Metsis esitleb 5. augustil Haapsalus raamatut “Moetähestik”

Screen Shot 2016-08-01 at 12.21.11Reedel, 5. augustil kell 16 esitleb Haapsalu kunstikooli galeriis Karja 6 oma raamatut “Moetähestik” Anne Metsis. Teda küsitleb ajakirjanik Margus Välja.

Mõlemad on Haapsalus sirgunud koolikaaslased, kes leidnud oma kutsumuse ajakirjanduses. Moekunstnik Anne Metsis on üle kümne aasta töötanud ajakirjades moetoimetajana, viimased aastad jagab nõuandeid ajakirjas Eesti Naine. Los Angeleses resideeruva Margus Välja ülevaadetega on haapsallane tuttav Lääne Elu veergudelt.

“Moetähestik” on Anne Metsise esimene raamat. Sellest leiab ligi 600 rõivastust, stiili, kangaid, mustreid ja aksessuaare puudutavat sõnaseletust. Sõnastik on illustreeritud autori moejoonistustega, neist on esitluse ajal välja pandud tööjoonised ja saamislugu.

Lisaks moesõnastikule tuleb kindlasti juttu ka moest ja elust üldisemalt. On võimalus omandada autori pühendusega raamat.

Marika Aedviir
Haapsalu kunstikooli direktor

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.