Ridala vallas sõitis auto kraavi, Haapsalus aidati lukus autost välja kaks last

30. juulil kell 17.01 käisid päästjad abis liiklusõnnetusel Ridala vallas Vätse külas. Päästjad eemaldasid kraavi sõitnud sõidukil akujuhtmed.

30. juulil kell 12.39 aitasid päästjad Haapsalus Wiedemanni tänaval lukustatud autost välja kaks last.

30. juulil kell 00.27 sai häirekeskus teate lõkkest Nõva vallas Perakülas. Teataja sõnul oli lõke tehtud valesse kohta ning ohustas metsa. Päästjad kustutasid lõkke. Ala kontrollides leiti veel üks järelevalveta lõke, mis kustutati.

Saaremaa:

31. juulil kell 21.20 sai häirekeksus teate tulekahjust Kuressaares Komandandi tänaval. Teataja sõnul põles mahajäetud maja. Päästjad kustutasid põleva hoone kell 00.13.

30. juulil kell 10.19 teatati häirekeskusele suurest lõkkest Pihtla vallas Sandla külas. Sündmuskohal selgus, et põlesid lammutatud puithoone jäätmed. Päästjad kustutasid põlengu kell 14.13.

Pärnumaa:

31. juulil kell 18.57 teatati häirekeskusele, et Audru vallas Valgerannas oli kaldast umbes 400 meetri kaugusel näha meres inimest ja ulpivat purje. Päästjate sündmuskohale saabudes selgus, et kaldalt oli lahti pääsenud tuulelohe ning seda ära tooma läinud mees jõudis iseseisvalt kaldale.

31. juulil kell 1.01 käisid päästjad kustutamas suitsevat heinarulli Sauga vallas Pulli külas.

30. juulil kell 22.15 teatati häirekeskusele, et Pärnus muuli läheduses on madalikule kinni jäänud kaater. Sündmuskohale jõudes selgus, et kinni jäänud kaatrile oli appi läinud teine veesõiduk, kuid sellel oli katki läinud tüür. Tüüri parandama läinud kapten oli ennast vigastanud. Päästjad toimetasid kannatanu kaldale ning andsid üle kiirabile. Katkise tüüriga paadi toimetas kaldale politsei- ja piirivalveameti kaater. Madalikule kinni jäänud veesõiduk pääses omal jõul minema.

30. juulil kell 5.07 sai häirekeskus teate põlevatest põhupallidest Sauga vallas Tammiste külas. Päästjad kustutasid tulekahju kell 5.46.

30. juulil kell 4.21 teatati häirekeskusele, et Tõstamaa vallas Tõlli külas oli sõiduk vees ning seal magab keegi. Päästjad tõmbasid sõiduki kaldale ning ajas seal maganud inimese üles. Keegi viga ei saanud.

30. juulil kell 3.47 sai häirekeskus teate tulekahjust Pärnus Kalamehe tänaval. Teataja sõnul põles mahajäetud maja ja ohus olid ka lähedalasuvad kuurid. Sündmuskohal selgus, et põles puukuur, mis oli kokku ehitatud majaga. Tulekahju likvideeriti kell 6. Puukuur hävis tules, maja umbes 30% ulatuses.

29. juulil kell 23.36 teatati häirekeskusele tulekahjust Pärnus Nikolai tänaval, kus teisel korrusel asuvas korteris põles üks tuba. Hoone esimesel korrusel asuvast restoranist La Boca väljusid inimesed enne päästemeeskondade saabumist. Kustutustööd lõpetati 30. juulil kella 00.58 ajal.

29. juulil kell 14.50 käidi päästjad abis liiklusõnnetusel Paikusel Tamme tänaval. Päästjad likvideerisid sõidukil süttimisohu ning likvideerisid reostuse.

Järvamaa:

31. juulil kell 23.18 teatati häirekeskusele veoauto põlengust Väätsa vallas Reopalu külas. Päästjate saabudes oli sõiduki juht tulekahju ise kustutanud.

Lääne-Eesti pommigrupp:

30. juulil käisid Lääne-Eesti pommigrupi demineerijad Muhus Kuivastu külas, kus kõrvalhoone renoveerimise käigus leiti põranda alt lasukomplekt (mürsk + hülss) ning kaks padrunit. Demineerijad kahjutustasid leiud.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.