Eile sai avariides viga viis inimest, tabati 68 joobes juhti

Eile kella 09.10 ajal oli liiklusõnnetus Narva linnas Tiimani 18 juures, kus 40-aastane naine ei andnud sõidukiga Volkswagen Bora vasakpööret sooritades teed peateel liikunud jalgratturile, 42-aastasele naisele. Jalgrattur kukkus ja talle anti esmaabi kohapealt.

Eile kella 12.00 ajal oli liiklusõnnetus Järva maakonnas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 101. kilomeetril, kus 44-aastane mees sõitis veoautoga DAF XF tagant otsa tee telgjoone lähedal vasakpööret ootavale sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 35-aastane mees. Toyota juht toimetati Järvamaa haigla kontrolli.

Eile kella 18.22 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Ranna tee 46A juures, kus 54-aastane naine sõitis sõidukiga Mitsubishi ASX parklast välja ja jäi kergliiklusteel seisma. Sõidukile sõitis otsa jalgrattur, 15-aastane noormees. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kella 17.41 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt ja Ehitajate tee ristmikul, kus 40-aastane naine sõitis sõiduautoga Honda Civic otsa ees pidurdanud sõiduautole Škoda Octavia, mida juhtis 36-aastane mees. Liiklusõnnetuse tagajärjel toimetati Škoda juht Põhja-Eesti regionaalhaigla ja Honda kaasreisija, 14-aastane tüdruk Tallinna lastehaigla.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 68 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.