Eile sai liikluses kannatada neli inimest, Lääne prefektuurist ärandati kaks sõidukit

Eile kella 07.23 ajal oli liiklusõnnetus Harjumaal Tabasalu alevikus Ranna tee – Harku tee ristmikul, kus alkoholijoobes ja mootorsõiduki juhtimisõigust mitteomav 20-aastane mees sõiduautoga Audi A6 põrkas kokku “Anna teed” märgi alt vasakpööret sooritanud sõiduautoga Suzuki Grand Vitara, mida juhis 44-aastane mees. Sündmuskohalt toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse Suzuki juht ja Suzukis kaasreisijana viibinud 17-aastane neiu.

Eile kella 10.25 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Sõpruse puiestee ja Tammsaare tee ristmikul, kus 35-aastane mees sõitis sõiduautoga Opel Astra tagant otsa sõitu aeglustanud sõiduautole Chrysler Neon, mida juhtis 38-aastane naine. Chrysleri tagaistmel viibinud 13-aastane laps toimetati Põhja Eesti regionaalhaigla kontrolli.

Eile kella 12.40 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Toompuiestee 35 juures, kus 23-aastane mees, juhtides sõidukit Lexus IS 300H, põrkas kokku samas suunas liikunud ning tagasipööret sooritanud sõiduautoga Volvo 850, mida juhtis 40-aastane naine. Volvo juht toimetati sündmuskohalt AS Ida-Tallinna keskhaiglasse. Juhtunu täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1 narko- ja 13 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lääne prefektuurist on varastatud must mopeed CPI Oliver City numbrimärgiga 305D (2006).

Lääne prefektuurist on ärandatud must Nissan 100NX numbrimärgiga 100AZR (1992).

Leitud sõidukid:

Lääne prefektuurist on üles leitud tumesinine Audi A4 numbrimärgiga 606TJL (1999).

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.