Läänemaa JK Haapsalu kaotas Tartu Tammekale 0:3

Läänemaa JK Haapsalu. F:  Läänemaa Jalgpalliklubi
Läänemaa JK Haapsalu. F: Läänemaa Jalgpalliklubi

Läänemaa JK Haapsalu kaotas eile õhtul Evald Tipneri karikasarja 1/32 finaalis 0:3 Tartu JK Tammekale.

Evald Tipneri karikasari on kõigile Eesti jalgpalliklubidele, alustades Meistriliiga klubidest ja lõpetades Rahvaliiga omadega. Läänemaa JK Haapsalu ainsaks karikamänguks sel turniiril jäi 1/32 finaali kohtumine Meistriliiga klubi Tartu JK Tammekaga.

Terve mäng päädis kodumeeskonna Tammeka domineerimisega ning 20. mänguminutil jõuti ka soovitud lahenduseni, kui Martin Jõgi Tammeka 1:0 juhtima viis. 11 minuti sees löödi veel kaks väravat. 2:0 värava autoriks Martin Miller ja 3:0 värava autoriks Rait Läll.

41. minutil määras väljakukohtunik Danel Udu Tammekale penalti, kui Leonid Bragin Tammeka ründaja karistusalas maha tõmbas. Penaltit asus sooritama Rasmus Tauts, kelle jaoks oli tegu lahkumismänguga, kuid Hendrik Siht oli oma ülesannete kõrgusel ja tõrjus pealelöögi.

Teisel poolajal vahetas Tammeka sisse enam Meistriliiga mängijaid, kuid neljandat väravat ei leitud. Teisel pool oli ka mõni üksik võimalus Läänemaal. Eriti paistis silma Tallinna Flora U19 meeskonnast laenul olev Andres Proosväli, kes oma kiirusega Tammeka kaitsjatele peavalu tekitas.

Läänemaa JK Haapsalu mängis koosseisus: Hendrik Siht, Karel Saarkopli, Jako Kariste, Bert Rotberg, Rivo Reinsalu (70′ Dmitri Maksimov), Kristo Enn, Aare Avila, Talis Tamm, Andres Proosväli, Martin Salf, Leonid Bragin (46′ Artur Matto).

Läänlaste järgmine mäng on juba tulevasel pühapäeval, kui koduväljakul võõrustatakse III liiga kohtumises kell 18 Kärdla linnameeskonda.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.