Lihula vallas töötav jurist Ermil Miggur avab Haapsalus õigusbüroo

Ermil Miggur.
Ermil Miggur.

Lihula vallavalitsuses töötav jurist Ermil Miggur avab täna õhtul endises Haapsalu teenindusmajas Omena Õigusbüroo. Miggur on olnud õigusvaldkonnas tegev üle kümne aasta, kuid siiani on nõustamine käinud valdavalt telefonitsi või interneti vahendusel.

“Tänapäeval pole tingimata vaja silmast silma kohtuda, sest enamik asjatoimetusi saab distantsilt aetud. Samas on praktika näidanud, et reaalsed kohtumised annavad palju juurde ja on kohati vajalikud,” ütles büroo juhtivpartner Ermil Miggur.

Interneti vahendusel annab büroo õigusalast nõu üle Eesti, ent teeninduspiirkonnaks, kus käiakse kliente vajadusel ka kohtus esindamas, peab Miggur Harju,- Lääne- ja Pärnumaad. “Kuna ma siin piirkonnas nagunii ühe, teise ja kolmanda asjaga toimetan, tundus mõistlik, et kontor võiks olla justnimelt Haapsalus,” märkis ta.

Haapsalu büroos (Lihula mnt 3) hakkab Omena kliente teenindama eelbroneeringute alusel vähemalt üks kord nädalas.

Õigusbüroo esindab kliente nii kohtus kui ka kohtuväliselt, tegeleb peamiselt tsiviil-, ühingu-, töö- ja haldusõigusega. Büroo lähtub oma tegevuses sellest, et õigusabi peab, sõltumata kliendi asukohast, olema kergesti kättesaadav ning et klientidega räägitakse lihtsas, kõigile üheselt arusaadavas keeles. Keeruliste terminitega õiguskeel on kohtusaali ja teiste juristidega suhtlemise jaoks.

Tasuta õigusabi OÜ Omena Õigusbüroo on rahvusvahelise Lyoness Cashback kliendikaardi programmi ametlik partnerettevõte ning esimene õigusbüroo Eestis, mis selle programmiga liitus.

Ettevõte pakub tund aega tasuta juriidilist konsultatsiooni kõigile, kes registreerivad endale Omena tasuta kliendikaardi, millega saab soodustusi enam kui 500 ettevõttes üle Eesti ja 60 000 ettevõttes üle maailma.

2015. aasta kevadel oli õigusteaduse magister Ermil Miggur tudengite poolt pakutava tasuta õigusabi projekti juhendaja ja mentor. “Hea eesmärgi nimel olen alati nõus aitama. Seda enam, et kunagi andsin ka ise Tallinnas tasuta õigusabi ning laiendasin hiljem seda ideed oma koduvalda (Nissi – toim).”

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.