Rootsiturul esineb täna kaks bändi, Crosswood (EST) ja Enn Vei Blues Band (EST). Purskkaevu juures on telgi üles pannud PopUp Muzik, kust saab osta kokteile ja nautida naabruses mängivat bluusibändi.

Kl 17 algab kuursaalis Bluule.

Bluule:

Juba kolmandat korda kantakse Augustibluusil ette eriline luulekava, sest luule on bluusmuusikas sõnade kujul iseenesest juba varemgi olemas. Bluule ehk bluusi ja luulet ühendav kontsert toob Augustibluusi lavale riimitud sõnasõda pidama üha enam tuntust koguva näitleja Juss Haasma ning vabakutselise näitleja ja Romantilise Luulekava eestvedaja Georg Merilo.

Luulemeeste muusikalise tausta eest hoolitseb Ain Agan kitarril. Kuna kokkukõlamist harjutatakse vaid tehniliselt, ei tea kumbki lugeja täpselt, mida ja mis järjekorras teine esitada kavatseb. Seega peavad esinejad hoidma bluusitundlad püsti ning jälgima, millal ja kuidas omakorda sekkuda. Selliselt elab Augustibluusi laval justkui mitme peaga lohe ning kogu programm sünnib otse ja vahetult vaatajate silme ees, tehes kogu soorituse elavaks ja spontaanseks.

Tänased esinejad:

Pealava / main stage @ Piiskopilinnus (Lossiplatsi 3)
18.00 The Cathouse Radio (EST)
19.00 Ida Bang & The Blue Tears (SWE)
20.00 Alexis Evans Trio (FRA)
21.00 Kummardus Slavka Kobrinile (EST/RUS/USA)
22.15 Nik West (USA)

Club 56 Blues @ Haapsalu Kultuurikeskus (Posti 3)
01.00 Compromise Blue (EST)

VanaKino (Suur – Lossi 14)
01.00 Meisterjaan (EST)
02.00 Taavi Peterson (EST)

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.