Liiklusõnnetustes sai viga viis inimest

Eile kella 07.43 paiku oli liiklusõnnetus Tartu linnas Sõpruse puiestee ringristmikul, kus ringristmikult väljuvale motorollerile Benelli 49X, mida juhtis 34-aastane mees, sõitis ette ringile liikunud sõiduauto Opel Astra, mida juhtis 57-aastane naine. Toimus kokkupõrge, mille tagajärjel paiskus roller paremale küljele pikali. Rollerijuht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

Eile kella 11.05 paiku oli liiklusõnnetus Jõhvi linnas Kalmistu tänav 4 juures, kus sõiduauto Ford Ranger, mida juhtis 62-aastane mees, sooritas vasakpööret ja ei lasknud läbi vastassuunas otse liikuvat jalgratturit, 65-aastast naist ning toimus kokkupõrge. Jalgrattur toimetati Ida-Virumaa keskhaiglasse kontrolli, kust lubati kodusele ravile.

Eile kella 11.43 paiku oli liiklusõnnetus Põlvamaal Kanepi vallas Peetrimõisa külas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 236. kilomeetril, kus alkoholijoobes 72-aastane jalgrattur sõitis ette tagant lähenenud sõiduautole Cadillac Escalade, mida juhtis 42-aastane mees. Jalgrattur toimetati Lõuna-Eesti haiglasse.

Eile kella 12.55 paiku oli liiklusõnnetus Narva linnas Kreenholmi tänav 25 maja juures, kus sõiduauto Nissan Juke, mida juhtis 62-aastane naine, sõitis reguleerimata ülekäigurajal otsa 8-aastasele poisile, kes ületas sõiduteed jalgratturina koos oma emaga. Poiss toimetati Narva haiglasse.

Eile kella 16.58 paiku oli liiklusõnnetus Tallinnas Peterburi tee ja Kuuli tänava ristmikul, kus mootorsõiduk Toyota Hiace, mida juhtis 56-aastane mees, sooritades vasakpööret ei andud teed sõiduautole Volkswagen Bora, mida juhtis 37-aastane mees ning toimus kokkupõrge. Volkswagenis kõrvalistujana viibinud 35-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse kontrolli. Liiklusõnnetuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 8 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Leitud sõidukid:

Lääne prefektuurist on leitud must Nissan 100NX (1992) numbrimärgiga 100AZR.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.