Eile oli neli avariid, milles sai inimene viga

05.08.2016 kell 08.05 toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Paikuse alevis Seljametsa tee ja Nurga tänava ristmikul, kus sõiduautot Volvo v70 juhtinud alkoholijoobes 33-aastane Raigo ei andnud ristmikule välja sõites teed sõiduautole Suzuki SX4, mida juhtis 64-aastane Urve. Suzuki juht toimetati Pärnu haiglasse.

05.08.2016 kell 09.54 teatati liiklusõnnetusest Kuressaare linnas Lossi ja Pargi tänavate ristmikul, kus sõiduautot Hyundai I30 juhtinud 44-aastane Tiia ei andnud ristmikule välja sõites teed jalgratturile, 59-aastasele Heikile. Jalgrattur toimetati Kuressaare haiglasse. Jalgratturil puudus kaitsekiiver.

05.08.2016 kell 12.12 teatati liiklusõnnetusest Harjumaal Kose vallas Tallinna maantee ja Veehoidla tee ristmikul, kus seni teadmata põhjusel seiskus 36-aastase Enely juhitud sõiduauto Mercedes-Benz SLK 200, misjärel sõitis Mercedesele sõiduautoga Volkswagen Passat tagant otsa 25-aastane Kaspar. Volkswagenile sõitis omakorda veoautoga Scania tagant otsa 57-aastane Ivan. Volkswagenis viibinud 34-aastane naine toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

05.08.2016 kell 18.41 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas Endla tänaval, Endla ja Tehnika tänavate ristmiku lähedal, kus järsult pidurdanud 49-aastase Igori juhitud liinibussis Man Lions City kukkus reisija, 89-aastane naine. Peale reisija bussist väljumist kutsus bussijuht talle kiirabi. Kiirabi toimetas isiku Ida-Tallinna keskhaiglasse kontrolli.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 1narko- ja 10 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Lääne prefektuurist on ärandatud must Kymco MXU (ATV, 2009) numbrimärgiga 299D.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.