Eile esines Augustibluusi pealaval hispaanlanna Susan Santos. Portugali piiri äärest Badajozist pärit vasakukäelise bluus-roki kitarrikangelanna karjäär sai hoo sisse 2009. aastal pärast kitarriõpetajaameti ülesütlemist ja Madridi kolimist.

Pealinna elav muusikamaailm võttis Santose hästi vastu ja peagi sai tema omanimelisest power triost üks Madridi bluusiskene nõutumaid artiste. Järgneva nelja aastal jooksul üllitas trio kolm albumit ning kogus tuntust kontsertreisidel üle Euroopa.

Aastal 2014 sai teoks bändi esimene Ameerika tuur, kus Santosel õnnestus kohtuda ja musitseerida koos paljude oma suurte eeskujudega, nagu Jimmie Vaughan, The Fabulous Thunderbirds, Joe Bonamassa, Sugar Blue jt. Lisaks esinemistele bändiga osaleb Santos sageli telesaadetes, muusikalides ja muudes teatri- ning muusikaproduktsioonides.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.