Läänemaa JK Haapsalu võitis Kärdla Linnameeskonda 2:1

Läänemaa JK Haapsalu võitis Martin Salfi ja Kristo Enni väravatest Kärdla Linnameeskonda 2:1.

Pühapäeva õhtul võõrustas III liiga lääne tsooni XIII voorus Läänemaa Kärdlat, keda kevadringis 3:0 võideti. Kohtumise eel oli Läänemaa liigatabelis kolmandal kohal ning Kärdla kümnendal.

Läänemaa alustas mängu hästi ning see kandis ka vilja. Läänemaa võitis Kärdla karistuslöögijärgsest olukorrast palli ning liiguti kiirelt vasturünnakule, mis päädis vasakult äärelt Morten Saare tsenderdusega Martin Salfi jalale, kes palli väravasse lõi – 1:0 Läänemaale.

Avapoolaja keskel hakkas initsiatiiv tasapisi üle minema Kärdlale ning indu saadi veelgi enam juurde, kui Läänemaa väravavaht Hendrik Siht ei suutnud püüda Kärdla poolt antud ebaõnnestunud tsenderdust, mis värava suunas lendas ja sealt Sihti kätevahelt väravasse – 1:1.

Poolaja lõpuks sai Läänemaa taas pisut mängu sisse, kuid mänguseis sellest ei muutunud ning vaheajale mindi 1:1 viigiseisul.

Teist poolaega alustas Läänemaa taas hästi ning kiirelt mindi jälle juhtima. Vahetusest mängu sekkunud Leonid Bragin kombineeris hästi Martin Salfiga ning viimane leidis läbisööduga Kristo Enni, kes palli juba Kärdla väravavahi seljataha lõi – 2:1 väljakuperemeestele.

Suuri võimalusi enam kummagil meeskonnal ei tekkinud. Poolaja lõpus tabas Aare Avila kauglöögist värava posti.

2:1 seisuga kohtumine ka lõppes. Läänemaa jätkab kolmandal kohal 31 punktiga, jäädes 5 punktiga maha Nõmme Unitedi duubelmeeskonnast ning 2 punktiga maha Raplamaa Jalgpallikoolist. Kärdla jätkab 8 punktiga kümnendal kohal.

Läänemaa JK Haapsalu mängis koosseisus: Hendrik Siht, Karel Saarkopli, Jako Kariste, Bert Rotberg, Kaarel Koel, Morten Saar, Kristo Enn, Talis Tamm, Aare Avila, Martin Salf ja Karmo Einmann. Vahetusest sekkusid Leonid Bragin, Artur Matto, Rivo Reinsalu ja Andre Kaja.

Läänemaa JK Haapsalu järgmine mäng toimub järgmisel laupäeval, kui sõidetakse külla Pärnu JK Poseidonile, keda kevadringis koduväljakul 2:0 võideti. Vahepeal on võimalik näha Läänemaa U-17 meeskonda mängimas, kui teisipäeval kell 17 võõrustatakse Haapsalu linnastaadionil Eesti U-15 koondist.

Foto: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.