Liikluses sai eile kannatada viis inimest

Eile kell 08.00 oli liiklusõnnetus Valgamaal Helme vallas Valga-Uulu maantee 32. kilomeetril, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 22-aastane Jaan sõitis sõiduautoga Audi A4 teelt välja kraavi ja rullus üle katuse. Juht toimetati kontrolliks Valga haiglasse.

Eile kell 12.23 oli liiklusõnnetus Harjumaal Rae vallas Peetri külas Aasa põik 1 vastas, kus 36-aastane naine sõitis sõiduautoga Jaguar S-Type tagant otsa ees peatunud sõiduautole Toyota Avensis, mida juhtis 22-aastane naine. Sõiduautos Toyota kaasreisijana viibinud 83-aastane Johanna toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse.

Eile kella 15.25 ajal oli liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala alevikus Põllu tn 8 juures, kus mootorratast Honda CBR 1000F juhtinud alkoholijoobes 33-aastane mees kaotas sõiduki üle kontrolli ja kaldus külili. Mootorrattur toimetati Rakvere haiglasse.

Eile kell 15.22 teatati liiklusõnnetusest Tallinnas A.H.Tammsaare tee ja Laki tänava ristmikul, kus alkoholijoobes ja juhtimisõiguseta 50-aastane Gennadi sõitis sõiduautoga Volkswagen Passat Variant tagant otsa ees peatunud sõiduautole Mercedes Benz 250T, mida juhtis 78-aastane mees. Volkswageni juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

Eile kell 16.19 oli liiklusõnnetus Tartumaal Rõngu alevikus Kooli teel, kus alkoholijoobes 47-aastane Hardi sõitis rolleriga Emeishan teelt välja kraavi. Rollerijuht toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 20 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.