Pühapäeval saavad lapsed Rannarootsi muuseumi juures osaleda seikluslikus mängus

14. augustil kell 12 algab Rannarootsi muuseumi õuel Piraatide Põhikooli. Seikluslik ja mänguline tund on mõeldud lastele vanuses 5-12 aastat.

Korraldajad:

Roostikus on salakavalad näkid ja merekoletis Villi songib merepõhjast muda ja loobib merevetikaid kaldale. Kapten Heeringas ei saa rahu. Kulm kipras ning kratsib kukalt – riukalik merekoletis on varastanud eha valgel aardekirstu ning varjab seda. Piraadid! Aardekirst on tarvis üles otsida!


Põneva pärastlõuna lastele korraldab MTÜ Liigub ja Loob.

MTÜ Liigub ja Loob on loodud selleks, et liigutada meeli ja luua elamusi nii merel, jääl, laval kui ka maal. Kui Sind köidavad teatrilavastused, ruuba- ja tõukekelgumatkad, mängud peol ja sünnipäevadel, keskkonna- ja kultuurisündmused, helirännakud, siis Liigub ja Loob on valmis lennutama ka Sinu ideed lohena uutesse kõrgustesse.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.