Uuemõisas sai viga ülekäigurajal teed ületanud jalgrattur

Eile kella 17.23 ajal oli liiklusõnnetus Ridala vallas Uuemõisa alevikus, kus jalgratast juhtinud 17-aastane noormees ületas sõites reguleerimata ülekäigurada ning põrkas kokku sõiduautoga Audi A3, mida juhtis 24-aastane naine. Kiirabi toimetas jalgratturi Läänemaa haiglasse.

11.08.2016 kella 11.10 paiku oli liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Mustvee linnas Tartu tänaval, kus peateel liikunud 58-aastase mehe juhitud rollerile Lingben sõitis õuealalt ette sõiduauto Suzuki Baleno, mida juhtis 78-aastane mees. Kiirabi toimetas rollerijuhi Tartu Ülikooli kliinikumi.

11.08.2016 kella 12.10 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Tondi tänava ja Alevi tänava ristmikul, kus 52-aastane naine ei andnud sõiduautoga Chevrolet Aveo teed Tondi tänaval liikunud ja sõidueesõigust omanud sõiduautole Volvo V70, mida juhtis 32-aastane mees ning toimus kokkupõrge. Sündmuskohalt toimetati Ida-Tallinna keskhaiglasse tervisekontrolli Volvos kõrvalistujana viibinud 26-aastane naine.

11.08.2016 kella 12.55 ajal oli liiklusõnnetus Tallinnas Pelguranna tänaval, kus sõiduautot Mazda 626 juhtinud 31-aastane mees sõitis Kopliranna teelt Pelguranna teele ning kaotas sõiduki üle kontrolli, mistõttu sõitis paremale teelt välja vastu puud. Juht toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

11.08.2016 kell 18.13 teatati, et 53-aastase mees sõitis liinibussiga Scania Tallinnas Pärnu maanteel ühissõidukite rajal ja pidi talle ette sõitnud tuvastamata sõiduauto tõttu ootamatult pidurdama. Pidurdamise tagajärjel kukkus liinibussis 88-aastane naine, kes toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

11.08.2016 kell 18.22 jooksis 37-aastase mehe juhitud sõiduautole Mazda 6 Pärnu linnas Karja tänaval Suur-Posti tänavalt ette ja sai sõidukilt löögi 14-aastane tüdruk. Jalakäija toimetati Pärnu haiglasse.

11.08.2016 kell 20.30 ei peatunud 58-aastane naine sõiduautoga Hyundai Getz Tallinnas Sõle tänaval teises sõidureas liikudes enne reguleerimata ülekäigurada, kuigi esimesel sõidurajal liikunud sõiduk oli peatunud, et lasta läbi jalakäija ja jalgrattal ülekäigurada ületav 69-aastane naine. Jalakäija peatus, kuid jalgrattur ei jõudnud peatuda ja sai Hyundailt löögi. Jalgrattur toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

11.08.2016 kell 21.51 teatati, et Tallinnas Järveotsa teel on jalgrattaga kukkunud alkoholijoobe tunnustega 43-aastane mees. Kiirabi toimetas isiku Põhja-Eesti regionaalhaiglasse. Sündmuse täpsemad asjaolud on selgitamisel.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 9 alkoholi tarvitanud mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Põhja prefektuurist on ärandatud tumepunane BMW 316I (1994) numbrimärgiga 425AYN.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.