Puhvetis Aptek esineb täna Eesti võimsaim “hüppebänd” Driven

Driven

Puhveti sisehvoovi laval astub täna üles Eesti rockbänd Driven, keda võib ka tituleerida Eesti võimsaimaks hüppebändiks.

Driven on sünergeetiline grupp tänavaluulelembelisi, kelle loomingut ei saada mitte bassised virtuaalvõnked, vaid toore jõuga tõmmatud kidrariffid ja hüppelised rütmid. Muusika on neil maalähedane, energiline ning sõnum otsekohene, aktuaalne.

See kuueliikmeline kollektiiv hoolib kõigist, kes parasjagu ruumis viibivad ja garanteerib alati võimaluse ennast kontrollimatult muusika saatel liigutada. “Tulevik on nüüd” on räpp-rockbändi Driven debüütalbum, kus on peal nii täiesti värsked lood kui ka kuulajatele varasemast tuttavad lemmikud.

Hüppebändi terminoloogia kohta kirjutab bänd nii: “Me oleme punt hüppemuusikuid, eesmärgiga oma kuulajad olevikku tõmmata. Pakume võimalust välja elada, tunda vabalt ja elusana. Selleks segame kokku natuke rokki, natuke metalit ja emakeelset räppi. Lisame sinna törtsu meloodilist vokaali ja anname endast parima, et see inimesteni jõuaks.”

Driveni koosseisu kuuluvad:
Mihkel Pent – räpp
Erkki Kopso – räpp
Rando Ojassoo – kitarr/vokaal
Jaanus Saago – kitarr/vokaal
Sten Kivistik – bass
Taavi Rull – trummid

Apteki sisehoov on kõigile huvilistele avatud alates 21-st, avatud on ka hoovibaar. Pilet maskab kõigest 5€.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.