Viie auto ahelkokkupõrkes sai viga 91-aastane naine

12.08.2016 kella 18.00 ajal oli liiklusõnnetus viie sõiduki vahel Harjumaal Jõelähtme vallas Tallinn-Narva maantee Sinimäe 11 juures. Sõidukid liikusid Tallinn-Narva maanteel suunaga Narva poole. Enne pööret Tallinna ringteele oli tekkinud ummik ja sõidukite kolonn peatus, kuid sõiduauto Toyota Avensise juht, 54-aastane mees, ei jõudnud õigeaegselt peatuda ja sõitis otsa ees peatunud Toyota Avensisele, mis saadud löögist paiskus otsa peatunud VW Golfile, mis omakorda paiskus otsa peatunud Citroen Picassole, mis omakorda paiskus otsa peatunud VW Transporterile. Avarii tagajärjel sai kannatada peatunud sõiduautos Toyota Avensis kaasreisijana viibinud 91-aastane naine, kes toimetati Põhja-Eesti regionaalhaiglasse.

12.08.2016 kella 05.10 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgeva maakonnas Pikknurme külas Tallinn-Tartu-Luhamaa maantee 142. kilomeetril, kus alkoholijoobetunnustega 29-aastane mees kaotas kontrolli sõiduauto Audi Q5 üle ja sõitis kraavi ning rullus üle katuse. Kiirabi toimetas juhi Tartu Ülikooli kliinikumi kontrolli.

12.08.2016 kella 10.20 ajal toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Rakvere linnas Lai tänav 7 maja juures, kus sõiduautot Toyota Avensis juhtinud 64-aastane naine, sõitis otsa reguleerimata ülekäigurajal teed ületavale jalakäijale, 62-aastasele naisele. Jalakäija toimetati Rakvere haigla EMOsse, kus pärast esmaabi osutamist lubati kodusele ravile.

12.08.2016 kella 13.05 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu maakonnas Tartu vallas Pilka külas Mõisa puiestee ja Kaupmehe tänava ristmikul, kus linnaliinibuss Maz, mida juhtis 65-aastane mees, pidurdas järsult, et teisele sõidukile teed anda, kuid pidurduse tagajärjel kukkus bussis olnud 78-aastane naine. Reisija toimetati Tartu Ülikooli kliinikumi.

12.08.2016 kella 19.08 paiku oli liiklusõnnetus Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee ja Tatra-Sangaste-Otepä maantee ristmikul, kus sõiduautot Audi A4 juhtinud 44-aastane naine sooritas vasakpööret peateele, kuid ereda päikese tõttu ei märganud peateel liikunud mootorratast Honda CB600F2, mida juhtis 40-aastane mees, ning sõitis talle ette. Mootorrattur pidurdas ja kukkus ning kiirabi toimetas ta Tartu Ülikooli kliinikumi.

12.08.2016 kella 19.18 ajal juhtus liiklusõnnetus Võru maakonnas Võru vallas Navi külas Navi-Tagaküla tee 1,8 kilomeetril, kus traktorit MTZ juhtinud 40-aastane mees keeras ette peateel liikunud mootorrattale Suzuki, mida juhtis 32-aastane mees. Kiirabi toimetas mootorratturi Tartu Ülikooli Kliinikumi Maarjamõisa haiglasse.

Eelmise ööpäeva jooksul tabati 2 narko- ja 17 alkoholi tarvitamistunnustega mootorsõiduki juhti.

Ärandatud sõidukid:

Põhja prefektuurist on ärandatud tumesinine Opel Astra Caravan (1999) numbrimärgiga 464TEK.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.