Kirjuta pildiallkirju ja võida Valge Daami etenduse pilet

Valge Daami etenduse korraldajad kutsuvad üles Facebookis avaldatud fotodele särtsakaid pildiallkirju kirjutama. Fotod on tehtud etenduse ettevalmistusest. Allkirju on aega kirjutada täna kella 18-ni.

Korraldajad: “Kuna etenduse ettevalmistused on meil kulgenud vägagi meeleolukalt, kutsume kõiki üles sama särtsakaid pildiallkirju välja mõtlema! Vali meie making-of albumist välja üks foto, kirjuta oma pakutud pealkiri sama pildi kommentaariumisse ning täna kell 18 valime välja ühe loomingulise lähenemisega jälgija, kes saab tulla endale sobival õhtul (19. – 21. august) kaaslasega etendust kaema.”

Vaata galeriid siit.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.