Läänemaa JK Haapsalu kaotas kodus 1:2 Raplamaa Jalgpallikoolile

F: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused.
F: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused.

Läänemaa võõrustas laupäeva õhtul ligi 120-pealise publikuga Haapsalu linnastaadionil Raplamaad. Kohtumist läksid läänlased ka juhtima, kui Läänemaa uus ründaja Georgi Ivanov meisterlikult keskväljal mitu vastast üle mängis ning seejärel ligi 25 meetri pealt täpse löögi värava nurka saatis – 1:0 Läänemaale.

Teine avapoolaja eredaim hetk sündis Andres Proosvälja avanemisest Raplamaa kaitseliini taha, kus väravavahiga üks-ühele jõudes viimane ta tõsise veaga maha võttis, jättes Proosvälja maha lebama verise suu ja kerge hingamisraskusega.

Väravavahile olukorrast kollane hoiatuskaart. Proosväli aga taastus ning sai kohtumist jätkata. Välja vahetati aga meeskonna kapten Aare Avila, kes haiguse tõttu end hästi ei tundnud.

Poolaja lõpuks vajus Läänemaa sügavamale kaitsesse ning palli valdas peamiselt Raplamaa. Kõige lähemale viigiväravale, kui Karel Saarkopli palli väravasuult ära puhastas.

Teisel poolajal sai Raplamaa kiirelt mängu tagasi, kui väljakukohtunik Urmo Visnapuu Bert Rotbergi vastu käega mängu eest penalti määras. Penalti realiseeris Janar Soomre – 1:1.

Läänemaa mäng vajus veelgi enam ning peatselt läks Raplamaa juhtima, kui nurgalöögist Ken Krister Maalinn palli väravasse suunas – 1:2 Raplamaale.

Enne kohtumise lõppu tekkis Läänemaal omakorda veel mitu head võimalust mänguseis viigistada ning ehk isegi ka võita, kuid õnn ei olnud sel korral läänlaste poolel ning Raplamaa võttis Haapsalust olulised kolm punkti ning tõusis liigatabelis teisele kohale.

Pühapäeva õhtul alistas Pärnu JK Vaprus 8:0 FC Lelle ning tõusis Läänemaast mööda kolmandale kohale. Liigatabeli tipus jätkab FC Nõmme United II, kes samuti tagasi ei hoidnud ning alistas Kernu Kadaka koguni 13:2.

Läänemaa JK Haapsalu vs Raplamaa JK: Hendrik Siht, Karel Saarkopli, Jako Kariste, Bert Rotberg, Kaarel Koel, Kristo Enn, Talis Tamm, Martin Salf, Aare Avila, Andres Proosväli, Georgi Ivanov. Vahetusest sekkusid Leonid Bragin, Morten Saar ja Rivo Reinsalu.

III liiga lääne tsooni esinelik:
1. FC Nõmme United II – 89:30 40p
2. Raplamaa JK – 50:18 36p
3. Pärnu JK Vaprus – 45:18 36p
4. Läänemaa JK – 44:9 34p

Läänemaa JK Haapsalu järgmine kohtumine toimub järgmisel pühapäeval, 28. augustil, kui sõidetakse külla FC Lellele, keda kevadringis koduväljakul 4:0 võideti. Kohtumine algab kell 14:00 Lelle staadionil.

Foto: Oliver Tsupsman / Oliveri pildistused https://www.facebook.com/oliveripildistused/

Bert Rotberg

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.