Suur kaameratest: võrdluses on LG, Sony, Samsung, Huaweii, Nexuse, HTC ja Apple’i tipptelefonid

Geenius.ee toob esimest korda veebilehe ajaloos lugejateni põhjaliku kaameratesti, kus on vastakuti pandud seitsme tootja tipptelefonid. Võrdluses on LG G5, Sony Xperia X Performance, Samsung Galaxy S7, Huawei P9, Nexus 6P, HTC M10 ning iPhone 6s Plus.

Võrdluse eesmärk on välja selgitada parima kaameraga nutitelefon. Enne testini jõudmist paneb Geenius mängureeglid paika. Kõik telefonid on võrdväärses seisus ehk need on võetud karbist välja, akud on laetud täis ja pildid on jäädvustatud samades tingimustes ning mingeid spetsiaalseid fotoäppe neist telefonidest ei leia. Lisaks on kõik pildid salvestatud automaatrežiimis et jäljendada tüüpilist kasutajat, kes pildistamishetkel ei raatsi sätteid muuta.

Geenius kutsus telefone võrdlema fotograafi Kristjan Madalvee, kellel paluti arvutis võrrelda piltide detailsust, müra ning dünaamilist ulatust, aga ka telefonidega pildistamise mugavust ja kiirust.

Millised on testi tulemused, seda vaata Geeniusest.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.