Haapsalus põles korteris pliidile jäänud toit, elanik vajas arstiabi

24. augustil kella 12.56 ajal sai häirekeskus teate, et Haapsalus Kuuse tänaval oli kortermaja kolmanda korruse korteri lahtise rõduukse vahelt näha suitsu. Teataja ei osanud öelda, kas korteris võib olla inimene.

Esimesed päästjad jõudsid kohale kell 13. Korterisse sisenesid suitsusukeldujad ning tegid kindlaks, et korteris põles pliidile unustatud pott. Korterist toodi välja ka üks kannatanu, kelle kiirabi viis haiglasse tervisekontrolli. Päästjad tuulutasid ruumid.

Tuletame kõigile meelde, et toidutegemise kõrvalt magama jäämine võib lõppeda väga halvasti. Tõsise olukorra tekitamine ka naabritele, on vastutustundetu. Kui olete väsinud, alkoholi tarbinud või tunnete ennast kuidagi teistmoodi halvasti, ärge hakake tulega „mängima“. Kui siiski nälg näpistab, leidke endale selline kõhutäide, mis ei vaja kuumtöötlust.

Saaremaa:

24. augustil kella 12.27 paiku käisid Kuressaare päästjad Lääne-Saare vallas Muratsi külas likvideerimas süttimisohtu avariilisel sõidukil.

Lääne-Eesti pommigrupp:

24. augustil said demineerijad väljakutse Pärnumaal Kaisma valda. Aiatööde käigus oli leitud kaks miinipildujamiini. Miinid olid transporditavad ja need hävitati hävituskohas.

Teine väljakutse tuli eile Saaremaalt Salme vallast, kus leiti 21 käsigranaati ja üks mürsk. Kõik leiud olid halvas seisukorras ning tuli hävitada leiukohal.

Vasta

Sinu e-maili ei avaldata.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.